Tjänster

Specialtjänster - Design & Projektering av utemiljöer

Design & Projektering av utemiljöer

Våra duktiga trädgårdsdesigners och landskapsingenjörer på Green Landscaping Malmö AB ser den verkliga potentialen i era utemiljöer. Oavsett om ert projekt handlar om en enstaka planteringsyta, en större bostadsgård, design av en trädgård, park eller lekplats så är våra utbildade trädgårdsdesigners och landskapsingenjörer i Malmö redo att ta era utemiljöer till nästa nivå. 

Vi hjälper er att förbättra och utveckla era befintliga utemiljöer till gröna platser anpassade för rekreation, socialt umgänge eller lek och tar fram allt från enklare gestaltningsförslag till större projekteringsarbeten med inkluderande bygghandlingar. Vi erbjuder konsultation, ritning och designförslag, anläggande samt skötsel av bland annat:

  • Trädgårdar & rabatter
  • Parker & grönområden
  • Bostadsgårdar & uteplatser
  • Lekplatser & utegym

Små detaljer gör den stora skillnaden!

Vi vet att det med relativt enkla medel går att göra den mest intetsägande ytan intressant och att det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Därför gör vi ett grundligt förarbete för att försäkra oss om att er framtida utemiljö passar just ert behov och att slutresultatet möter era önskemål och förväntningar.

Först besöker vi er på plats för att träffa er och för att se över er befintliga utemiljö. Tillsammans går vi igenom er vision av er framtida utemiljö, vilka funktioner den skall fylla och vilka som skall bruka platsen. Vi tar sedan hand om ert projekt hela vägen från start till mål. Våra erfarna medarbetare analyserar ert behov, tar fram lösningsförslag och skisser samt ger förslag på passande växter och material för just ert projekt. Vi erbjuder oss sedan att anlägga och ansvara för skötseln av er nya utemiljö. 

Mer information och priser – Design och Projektering

Kontakta oss gärna för mer information och priser

Bild av Mia Nivard

Försäljning, Marknadsföring & Administration

Mia Nivard

Telefon: 073-920 78 10

@