Tjänster

Markanläggning & Finplanering - Plattläggning och stensättning

Plattläggning och stensättning

Behöver ni lägga om en befintlig yta med plattor eller sten eller vill ni kanske anlägga en helt ny uteplats? Våra erfarna och duktiga trädgårdsanläggare på Green Landscaping Malmö realiserar ert projekt och hjälper er med hela kedjan – från planering till utgrävning, ny överbyggnad och ny stensättning eller plattläggning.

Att använda sten och plattor är inte bara snyggt och praktiskt, utan ger er möjlighet att skapa inbjudande och tillgängliga uteplatser. Om arbetet dessutom utförs på rätt sätt kräver ytan lågt underhåll och håller länge i framtiden. Våra erfarna medarbetare hjälper er gärna med projekt som berör: 

  • Plattläggning & Stensättning
  • Kantsten & murar
  • Garageuppfarter & promenadstigar
  • Upprustning eller anläggning av uteplatser 

Plattläggning & stensättning – ett arbete som kräver kunskap & erfarenhet

Olika stensorter och material har olika egenskaper och utseenden och vissa lämpar sig ibland bättre än andra. Olika material har olika livslängd, läggningsteknik, kombinationsmöjligheter och skiljer sig framförallt i pris. Då är det viktigt med expertis i form av gedigen erfarenhet och kunskap för att kunna göra lämpliga och passande val för ett bra och hållbart slutresultat. Våra duktiga medarbetare på Green Landscaping Malmö hjälper er att ta rätt beslut som passar just ert projekt. 

Vad kostar en plattläggning / stensättning? 

Priset för en plattläggning eller stensättning beror på valet av material, omfattningen av det grundläggande markarbetet och självklart storleken på ytan som ska anläggas.

 

Kontakta oss för mer information & offert för ert projekt

Bild av Mia Nivard

Försäljning, Marknadsföring & Administration

Mia Nivard

Telefon: 073-920 78 10